De trap als meubelstuk
In andere Europese landen zoals Duitsland of België, maar ook de in de USA wordt de trap al veel langer als een meubelstuk gezien. De aandacht voor trappen laat nogal eens te wensen over bij nieuwbouw in Nederland. In kleine ruimten als hal of achter een deur worden standaard trappen “verborgen” waardoor die soms niet lekker te belopen zijn. Dit geeft Jeroen geen de voldoening. Hij wil meer aandacht aan een trap besteden. Samen met zijn klanten (met uiteraard hun eigen inbreng in vormen, stijlen en houtsoorten) komt Jeroen tot een mooi product; een meubelstuk voor in huis. Ook in uw nieuwbouw huis is het mogelijk een trap door ons te laten verzorgen. Denkt u aan een verbouwing van een bestaand huis? Kom een keer langs om de mogelijkheden van een nieuwe trap te bespreken. Zeker de moeite waard, een trap als nieuw meubelstuk in uw ge-restylede huis!

De woontrend: steigerhout !
Jeroen Verkooijen is de eerste trappenbouwer die, geheel volgens de laatste trend, steigerdelen verwerkt in zijn trappen. De trap kan uiteraard geheel op maat en naar uw wensen worden gemaakt. Er wordt gewerkt met gebruikte steigerdelen voor een doorleefde en landelijke "look". Na het licht opschuren van het steigerhout, kan de trap met olie worden bewerkt voor bijvoorbeeld een grey-wash, white-wash of smoke effect. Natuurlijk zijn ook donkerdere kleuren mogelijk. Een steigerhouten trap in combinatie met smeedijzeren spijlen is écht een plaatje. Kijk voor meer foto’s van deze schitterende trappen op: Steigertrappen.nl

Meer mogelijk door diverse technieken
JVH is ook in staat verouderde trappen te produceren, door bepaalde (vloer)technieken toe te passen. Denk hierbij aan roken, disselen, borstelen of oliën. JVH is kan verder ook uw nieuwe trap in de zelfde stijl door laten lopen in bijvoorbeeld uw vloer of meubelen. Bij bestaande trappen kan dat d.m.v. massieve overzettrede’s. Dus geen laminaat of ander kunststoffen. Dit komt uw interieur ten goede. U voorkomt een mengelmoes van materialen en brengt eenheid in het interieur. Bij JVH staat productie niet voorop waardoor iedere trap met passie wordt gebouwd. Uiteraard kunt u ook gewoon voor een standaard trap terecht. Zowel bedrijven als particulieren. JVH komt altijd langs bij u thuis of op de nieuwe locatie om samen alles door te nemen en er iets moois van te maken.

Anti-slip en Traponderdelen
Verhoog de veiligheid van uw trap door er anti-slip in te laten vrezen. Één of twee randen in de treden van uw bestaande trap voorkomt uitglijden. JVH kan dit ter plekke voor u realiseren. Bel of mail voor een prijsopgaaf en/of afspraak.

Onderstaand een voorbeeld van ingevreesd anti-slip in een bestaande trap.
 

Is uw leuning stuk, of wilt u gewoon een iets sierlijkere leuning als bijvoorbeeld een sleutelgatleuning. Dat kan! JVH verkoopt diverse traponderdelen (op maat) als spillen, spijlen en leuningen met of zonder onderregels. Alles af te halen maar laten plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden. Kijk ook eens op Sierspijlen.nl

© 2007-2008 - Jeroen Verkooijen - KvK 37129509 - Steigertrappen - SierSpijlen - Website door Xuna Solutions